Contacteaza-ne: 0771 079 952

Filtreaza Filtreaza

Kids

Decoratiuni adorabile, pentru camera copiilor si nu numai 

In lumea, imaginatia si viata copiilor totul prinde culoare. Creativitatea lor le da aripi sa creada si sa vada in jur fantasticul. Pentru noi adultii este o oportunitate de a decora cat mai colorat si interesant cel putin camera lor, locul in care isi petrec mare parte din zi. De aceea, de la DecoDepot va veti bucura sa descoperiti o gama variata de decoratiuni pentru copii. 

Fie pentru ca va pregatiti de o ocazie speciala, fie ca este vorba de amenajarea sau reamenajarea camerei celor mici, de aici veti putea sa va alegeti decoratiunile potrivite. 

Ce prefera copiii in materie de decoratiuni si ce trenduri sunt notabile? 

Oricand veti decora camera copiilor cu tonuri deschise, cu figurine care amintesc de povestea copilariei, nu veti gresi. Acest univers al varstei de aur poate fi redat in fel si chip. In selectia noastra veti gasi decoratiuni din lemn, trainice si care au parca patina timpului si a nostalgiei pe ele. De la trenulete din lemn si pana la figurine din plus, de la zane la pusculite in forma de animale, te poti inspira de aici cu ce vei decora camera celui mic. 

In materie de trenduri de amenajare pentru camera copiilor, in 2024 se remarca accentul pe tonuri deschise, pe sustenabilitate, produse create spre exemplu din materiale reciclabile sau pe cele durabile - fie ca sunt din lemn sau ceramice. Pentru ca stim cat de importanta este partea functionala, nu doar estetica, va invitam sa descoperiti aici si plafoniere, lustre si lampi care mai de care mai sofisticate, cu printuri specifice, creative, perfecte pentru copii.