Contacteaza-ne: 0771 079 952

Fotoliu Acapulco, negru, 70x73x79 cm

610353, Livrare 14-21 zile
Dimensiuni:
70x73x79

Caracteristici generale

Material:
Metal/Rattan
Culoare:
Negru

Dimensiuni

Greutate:
4
173.94 Lei
Negru
in stoc
Livrare 14-21 zile
+

Descriere

Fotoliul ACAPULCO este o construcție modernă, confortabilă și deosebită! Din punct de vedere cromatic, este atrăgător cu cadrul metalic negru care se termină în 4 picioare și cu ratanul ALB formand un cuib. ACAPULCO se va potrivi în multe spații diferite datorită construcției sale speciale și cu siguranță va atrage toate privirile! Mobilierul de grădină și de exterior realizat din Rattan este cea mai ideală și mai inteligentă alegere, deoarece combină durabilitatea ridicată, confortul, o varietate de modele și culori, acoperind punctul de vedere estetic al fiecăruia, clasic sau modern.

DIMENSIUNI:
Dimensiuni generale: 70x73x79 cm.

Înălțimea scaunului: 38 cm.

Dimensiunile scaunului: 43x44 cm.

Distanța dintre picioare: 57,5x60 cm.

Grosimea cadrului metalic: 13 mm.

MATERIALE:
Cadrul care se termină la picioarele fotoliului este fabricat din oțel masiv de înaltă rezistență.

Restul fotoliului este fabricat din ratan natural. Rattanul este cel mai bun și cel mai utilizat material natural pentru fabricarea mobilierului. Rattanul cultivat în Indonezia este materialul de cea mai bună calitate și cel mai durabil decât altele cultivate în alte regiuni. În general, Rattanul este un tip de viță de vie care crește în mod natural și este originar din regiunile tropicale din Australia, Asia și Africa. Pentru o utilizare productivă, pielea este îndepărtată și utilizată în scopul țesutului. Adesea, miezul nu este irosit și își găsește utilizarea pentru diferite tipuri de mobilier. Cu mai mult de 600 de specii diferite, RATTANUL poate fi distins ca o plantă fibroasă puternică, asemănătoare bambusului și utilizată pentru mobilier, deoarece este ușoară, durabilă, flexibilă și atractivă.

ÎNTREȚINERE:
Datorită durabilității RATTAN-ului, întreținerea fotoliului este ușoară. În plus față de ștergerea regulată a prafului, îl puteți șterge cu o cârpă umedă. NU folosim detergenți, înălbitori și produse de lustruit. Dacă, totuși, este necesară utilizarea detergentului, atunci folosim un săpun blând cu apă caldă. NU folosim o mașină sau un furtun cu presiune, deoarece aceasta va deteriora fibrele.

AVANTAJE:
Construcție robustă
Design modern
Ușor de întreținut
Ideal atât pentru spații exterioare, cât și interioare
Ideal atât pentru spațiile comerciale, cât și pentru casă

Greutate maxima suportata: 110 kg


Produse similare

Înscrie-te la Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile?

Parteneri

De ce sa fii Partener DecoDepot?

Te invitam sa devii partenerul nostru, pentru a-ti oferi cele mai bune preturi!

Detalii

Povestea noastra

Proiectam imaginatia

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!

Detalii