LIVRARE GRATUITA pentru comenzi mai mari de 300 lei!

DecoDepot

Proiectam imaginatia!

DecoDepot a luat nastere din pasiunea pentru decoratiuni si pentru modul in care aceastea au impact in crearea unei atmosfere relaxante, rafinate si personale. Credem ca emotiile sunt cele care ne influenteaza viata si, de aceea, ne dorim sa oferim experiente placute clientilor nostri, impreuna cu posibilitatea de a se exprima in designul atmosferei locuintei sau al spatiului unde muncesc.

DecoDepot este mai mult decat un retailer de decoratiuni interioare si cadouri. Colectiile DecoDepot, alese cu atentie si daruire, deseneaza ambientul pentru evenimente memorabile, cum ar fi o cina de familie, prima zi de naștere a copilului, aniversarea celei de-a 25-a nunți sau doar o seara confortabila in caminul tau. In magazinele noastre gasesti un mediu de inspirație care iti incanta simțurile, iti stimuleaza emotiile și creativitatea.


Viziunea DecoDepot

DecoDepot isi propune sa devina mentor in design interior, care inspira in crearea ambientului visat!


Misiunea DecoDepot

Misiunea noastra este de a deveni locul in care imaginatia ta prinde contur, prin decoratiunile si accesoriile decorative pe care le oferim. Ne dorim sa oferim calitate superioara prin produsele si serviciile noastre, sa ne actualizam colectiile conform ultimelor trenduri in materie de design interior, sa impartasim din experienta si cunoasterea noastra.