Contacteaza-ne: 0771 079 952

Filtreaza Filtreaza

Iluminat

CORPURI DE ILUMINAT

Naturala sau artificiala, lumina constituie o importanta parte a unei incaperi, reusind cu succes sa influenteze starea de spirit. Datorita trecerii timpului si evolutiei tehnologice, rolul simplu functional al iluminatului care era limitat in trecut la o sursa modesta de lumina pentru fiecare incapere a suferit unele modificari. In prezent, iluminatul este abordat dintr-un alt unghi de catre designeri, devenind esential pentru conturarea unui ambient placut si relaxant. Corpurile de iluminat asigura stralucire unei incaperi nu doar prin lumina distribuita, ci si prin materialele utilizate in realizarea lor. Ele sunt percepute ca fiind adevarate elemente de decor sau puncte de impact.

Mizeaza pe obiecte de iluminat cu un design deosebit si care sa contribuie la construirea unui decor specific. Un felinar decorativ inspirat din epoca victoriana va aduce un plus de personalitate si de bun gust oricarei amenajari. De asemenea, poti sa abordezi un stil modern, plin de culoare si energie cu ajutorul corpurilor de iluminat pe baza de LED.

Nu uita nici de accesoriile functionale, dar care au menirea si de a completa decorul. Suportul de lumanare sau sfesnicul pot parea elemente rupte din povestile misterioase din trecut, ilustrand o ambianta placuta si eleganta.

Creaza-ti un spatiu unic, dictat de bun gust si stralucire! Magazinul nostru iti pune la dispozitie diverse corpuri de iluminat care sa zugraveasca un decor personal si relaxant. Diversitatea este una larga, cerintele si gusturile tale sunt cele care vor face diferenta.