Transport GRATUIT la comenzi de peste 350lei.* vezi detalii

Postat la 20/06/2024

Vara este aici! Si odata cu ea vin vibratii noi, explozie de culori si un mood pe masura. Adica iti inspira stare de bine, energie si vibratie inalta. Cum iti vei decora casa si gradina? Avem cateva idei si te invitam sa le descoperi in randurile ce urmeaza.

Tendinte indraznete in vara lui 2024

In ceea ce priveste gama de decoratiuni de sezon am putea spune ca sunt tendinte indraznete. Sunt incluse reinterpretari ale stilului clasic, dar si forme si culori inedite. Spre exemplu, sunt in prim plan linii curbe, detalii geometrice, dar si materialele de lux. Nu este insa singura directie. In aceeasi lista am putea integra si stilul eco friendly si sustenabil. Sunt tot mai des explorate solutiile inovatoare, care pun accent pe materialele reciclabile, pe textile organice.

Accentul pe texturi si detaliile handcrafted sunt de asemenea tendinte de avut in vedere. Pentru ca ne dam seama ca in era actuala tehnologia acapareaza, ne intoarcem oarecum cu nostalgie spre elementele handcrafted si, in detrimentul productiei in masa, sa preferam lucrurile facute cu maiestrie, manual. Designerii sunt de asemenea inspirati de traditii si de tehnica artizanala, pentru a aduce in atentia noastra mai multa autenticitate.

Concret, iata decoratiuni de sezon care sa te inspire:

  • Vaze colorate

Pentru ca fac parte din categoria decoratiunilor usor de integrat in orice decor si usor de schimbat, vazele colorate sunt iata, primele de amintit aici. Mai ales daca sunt colorate in pasteluri energizante, sunt greu de trecut cu vederea. Negresit, pastelurile au fost dintotdeauna un pilon in materie de tendinte de decorare. Sunt placute, sunt un plus in decor.

Vaze colorate vezi aici.

  • Tonuri neutre

Daca tot vorbim despre culori, paleta cromatica a acestei veri include foarte multe tonuri neutre. Fie ca vorbim despre bej, gri sau alb, acestea sunt minunate in crearea unui mediu relaxant, care induce starea de calm. Pot fi foarte bine combinate cu tonuri pamantii, culori nud si pastel, dar si cu verde si albastrui, lime, mar sau culoarea mentei revigorante.

  • Decor cu viata

Cand decoratiunile sunt inspirate din viata reala, totul pare sa fie mai pretios. Asa poti spune cand vezi decoratiunile ceramice in forma de casa sau pe cele care imita atat de fidel merele rosii reale.

Pentru cei care isi doresc sa se apropie mai mult de stilul rustic, pot face acest lucru adaugand elemente din lemn. Ele sunt atemporalitatea insasi. Asadar, avem si noi in stocul de decoratiuni de sezon elemente din lemn, cum ar fi, spre exemplu, ramele foto. Old is gold si e valabil si pentru stilul clasic de pretuire a amintirilor - adica varianta printata a fotografiilor.

Pentru cei care isi creeaza in gradina, spre exemplu, sau pe terasa locul acela ca rupt din rai, unde isi vor petrecere seri de vara, stilul romantic s-ar putea sa le fie mai mult pe plac. Caz in care recomandam decoratiuni dragalase precum colivii metalice, dar si pasari, figurine agatatoare si lampioane din bambus pentru iluminat.

  Start redecorare!