Contacteaza-ne: 0771 079 952

Un colt de rai la tine pe terasa - idei de amenajare

21/05/2021
de catre Deco Depot

In perioada calda a anului adori sa iti petreci timpul afara, nu doar pe timp de zi, cat si seara. Noptile de mai sunt parfumate, iar cele din iunie si iulie sunt perfecte pentru romante, tihna, pentru mici placeri ale vietii. Chiar daca spatiul nu este unul foarte extins, bucura-te de terasa! Amenajeaza totul practic si cu bun gust si vei avea astfel un colt de rai creat de mainile tale. Iata cateva idei de amenajare.

Flori sau plante in ghivece sau suport

Florile sunt nelipsite din decorul teraselor, gradinilor, chiar si a caselor, atat in interior, cat si in exterior. Mai ales acum cand vara este sezonul imbietor de arome, pot fi etalate florile preferate. Alese pe culori si parfumuri dupa cum va plac, acestea au nevoie si de un loc special lor. Iar la DecoDepot veti gasi suport pentru acestea sau ghivece generoase.

Suport din lemn

Va duce cu gandul la rustic, la terasa casei de vacanta, mai ales ca are o forma de scara in miniatura. Este ideal pentru mici ghivece de flori. Textura si culoarea lemnului va permit sa creati o nota personala a spatiului, imblanzit cu un stil usor de abordat. Un astfel de suport il gasiti in oferta noastra, aici:

Ghivece

Flori in ghivece este poate una din cele mai populare variante de decoratiuni pe terase. Le vedem poate si agatate, cu rol ornamental clar. Dar daca spatiul va permite sa creati dintr-un ghiveci un element statement atunci nu va feriti sa amplasati pe terasa un ghiveci in forma inedita. Cum este cel cap de femeie, in colectia noastra, aici.

Este din piatra, trainic, elegant si desigur inedit prin modul in care combina conceptele. Nu ocoliti insa nici pe cele ceramice, unele dintre ele chiar ideale pentru a fi agatate. Aceasta solutie o veti aplica pentru ca practic sa nu aglomerati zona.

Terasa unde veti petrece clipe minunate vara aceasta nu trebuie sa fie doar despre mobila si decoratiuni clasice. O nota fresh si interesanta o veti oferi cu decoratiuni ca cele propuse mai sus. Va asteptam in cadrul paginii oficiale pentru mai multe idei si mai multa inspiratie.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă