Contacteaza-ne: 0771 079 952

Primavara se apropie, deci e timpul pentru curatenie si redecorare

19/03/2021
de catre Deco Depot

Cu siguranta te-ai plictisit, cel putin odata, de cum e aranjata mobila din casa ta, iar momentul unei curatenii generale este oportun si pentru niste schimbari. Rearanjarea si reorganizarea incaperilor nu numai ca practic schimba complet decorul, dar si ambientul. Se spune ca inlaturi energiile negative stagnante din incapere atunci cand muti lucrurile in casa. Fiindca primavara se apropie cu pasi repezi si implicit vin sarbatorile pascale, noi iti propunem sa aduci un plus in decorul locuintei tale, achizitionand obiecte decorative tematice.

Masa festiva alaturi de familie - fa-o un pic speciala

Abia astepti sa stai cu cei dragi la masa dupa seara de Inviere. Insa parca platorurile de mancare nu au acelasi farmec, daca printre ele nu se afla si niste iepurasi sau mici elemente incluse printre paharele care se vor ciocni cu veselie, care induc subtil primavara in atmosfera.

Decorul mesei de Paste este la fel de important ca mancarurile in care ti-ai pus toata harnicia si dragostea. Pentru a reda un aspect elegant, foloseste in centrul mesei un sfesnic cu lumanari albe sau rosii, in functie de intensitatea cromatica pe care vrei sa o conferi mesei. Totusi, doua culori care se completeaza in aceasta perioasa sunt albul si rosul. Opteaza pentru un platou alb, cu suport in forma de iepure, pe care sa pui ouale colorate.



Daca designul livingului tau este in nuante neutre de bej, alb sau gri, poti opta pentru decoratiuni minimaliste in forma de ou, cu efect metalic argintiu, pentru un plus de eleganta si sofisticare. Un astfel de ou, cu model floral deosebit, va fi accentul cromatic de care ai nevoie pentru a se potrivi cu tacamurile. Incearca sa creezi un echilibru vizual si sa nu folosesti prea multe culori, 2-3 fiind suficiente.

Daca detii in incapere plante verzi, dar care parca ar avea nevoie de un strop de culoare, le poti decora cu flori ceramice in culori vesele, cum ar fi niste maci in miniatura, care se vor integra perfect printre frunzele verzi.

Descopera intreaga noastra colectie de decoratiuni pentru Paste si primavara, pentru a suprinde placut invitatii si a aduce o schimbare atmosferei din casa ta.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă