Contacteaza-ne: 0771 079 952

Noile culori vedeta, alese pentru 2021: galben si gri!

22/12/2020
de catre netsiter netsiter

Institutul Pantone a ales noile culori pentru anul ce vine. Surpriza vine inca de la inceput, caci nu a fost nominalizata o singura culoare, ci doua. Iar mixul este unul cat se poate de atractiv. Este vorba de gri neutru si de galben aprins, echilibrand asadar balanta. Iar ca simbolistica am putea lejer spune ca cele doua tonuri spun povestea optimismului pe care il proiectam pentru anul ce urmeaza, din incertitudinea scenariului vietii in care ne regasim cu totii acum.

In 2020 culoarea anului a fost albastrul clasic, o nuanta pe care o asociem lejer cu libertatea spre exemplu si culmea anul acesta a fost la opus cu tot ceea ce inseamna acest ton de culoare. Am trait restrictii variate, am stat departe de cei dragi, dar poate ca tocmai psihic aveam nevoie de un echilibru si asta a venit de la albastrul pur ce incanta ochii. Dar, sa speram la mai bine!

Ultimate Gray si Illuminating - tonurile ce predomina in 2021

Galbenul saturat si griul sunt un mix inedit. Iar daca suntem atenti la ce spune directorul executiv al celebrului Institut Pantone despre cele doua alegeri, punem in seama acestui mix de culori o insemnatate puternica. Caci griul este despre sentimentul de speranta, staruinta si optimism, cu o raza de soare, bucuria ce vine de la galbenul intens.

Pentru anul acesta pregateste un decor pe care nu il uiti usor. Suntem aici sa te inspiram, ca de fiecare data, cu decoratiuni dintre cele mai diverse.

Colectia Gold


Daca galbenul pe care ti-l doresti este cel elegant si usor pretentios, atunci in mod clar regasesti in colectia Gold ceva pe gustul tau. Poti obtine negresit un decor modern sau poti duce totul spre o tenta usor vintage, cu accent pe stilul antichizat, cu evidenta patina a timpului peste ele.

O decoratiune de acest gen aduce mult farmec si iese in evidenta imediat. Alege o rama foto sau o oglinda, daca iti doresti un accent aurit, elemente pe care le poti integra destul de usor in orice decor.

Colectia Silver

Daca recomandarea este ca galbenul sa fie insotit anul acesta de gri, atunci colectia noastra Silver este de reper pentru doritori. Un accent metalic este binevenit. De data aceasta inspiratia noastre vine de la produse utile, cum sunt suporturile de lumanare, decoratiunile in forma de copac, perfecte pe un perete simplu alb si golas sau rame foto.

Cum integrez culorile anului in decorul casei mele

In functie de cum gandesti amenajarea, poti oricand miza pe piese masive, mari precum canapelele sau doar pe elemente pe care sa le poti schimba cu mai mare usurinta. Griul a fost si pana acum una din alegerile populare. Poate pentru ca datorita acestu ton poti crea un decor minimalist sau dimpotriva, il poti miza cu tot felul de tonuri intense pentru un aspect modern.

Iar pe langa gri, galbenul vine cu luminozitate, ceea ce ofera adancime, dar si dinamism. Stiati ca griul in varianta peretilor astfel colorati va scoate in evidenta piesele de mobilier? Griul langa o nuanta pala este o alegere potrivita pentru spatii mici sau medii, iar alaturi de pasteluri creeaza o atmosfera relaxanta, dar si sofisticata in acelasi timp.

Anul acesta se anunta interesant! Va asteptam sa colindati prin toate categoriile noastre de produse, decoratiuni pentru fiecare incapere a casei pentru a descoperi ce vi se potriveste, in tonuri de gri si galben! Indiferent de alegere conteaza sa va mentineti stilul, sa fie acel ceva de bun gust si potrivit cu ce va inspira locul in care va creati intimitatea.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă