Contacteaza-ne: 0771 079 952

Mobilier perfect pentru rasfatul si relaxarea pe terasa

12/05/2021
de catre Deco Depot

Este timpul perfect sa te bucuri de terasa! Acum mai mult ca oricand vei petrece seri placute aici, vei aduna prietenii la gratar si mini party. Cei mici adora sa se joace in aer liber, cei mari sa se relaxeze. Exista atat de multe activitati pe care vei dori sa le faci afara, asadar pregateste zona cu mobilier corespunzator.

Ai nimerit unde trebuie caci la noi vei gasi nu doar idei si inspiratie, ci si mobilier pentru amenajarea terasei.

Nelipsitul set de masa cu scaune

Locul central al acestei zone de relaxare este reprezentat de setul de masa cu scaune. Iar aici trebuie sa te gandesti ca va fi un motiv in plus sa iti prelungesti timpul de sedere sau nu. De preferat sa fie vorba de un set ce tine cont de intemperii si deci rezista la temperaturi fluctuante, la soare, frig, vant, ploaie. Dar sa fie si estetic si sa se incadreze in tematica locului.

Recomandam seturile de dining, asa cum le veti gasi in oferta noastra, cu un numar variabil de locuri. Aici: https://www.decodepot.ro/set-dining-masa-4-scaune-amore/. Este ideal pentru a adauga si o umbrela de soare. Metalul decorativ, modele interesante vor da spatiului o nota de eleganta. Si pot fi adaugate desigur perne moi pentru confort sporit.

Ceva mai sofisticat este reprezentat de setul cu cadru din aluminiu, imbracat in rachita, decorat cu perne. Un astfel de set, cu 4 piese si perne incluse il gasiti aici: https://www.decodepot.ro/set-canapea-4-piese-cu-perne/.

Locul perfect pentru a pierde notiunea timpului

Unele piese de mobilier pentru gradina/terasa sunt menite sa atraga nu doar vizual. Adica sa fie si ele elemente care contribuie activ la relaxare. Sa fie cele care va imbie la a petrece timp la exterior. Cand va asezati pe un sezlong parca nu va mai doriti sa va ridicati, iar despre fotoliile suspendate se spune adesea ca sunt cele care fac parca timpul sa stea in loc.

Fotoliile de tip cuib vin insotite de perne. Ramane deci de ales doar culoarea preferata. In gama noastra de produse veti gasi si piese individuale, scaune si fotolii diverse cu care sa completati decorul, in functie si de spatiul disponibil.

Sa avem seri de vara frumoase si relaxante, caci pe partea cu mobilierul se pare ca tocmai ati rezolvat situatia!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă