Contacteaza-ne: 0771 079 952

Micul colt de rai - amenajarea terasei

06/05/2020
de catre netsiter netsiter

Sezonul de primavara-vara este perfect pentru a petrece timp in gradina, pe terasa, in micul colt de rai amenajat. Insa, cu siguranta ca in acesta perioada de izolare am simtit cu atat mai mult bucuria de a detine un astfel de spatiu. Asadar, amenajarea acestuia vine ca o necesitate pana la urma, fiind locul unde petrecem iata, destul de mult timp.

Exista atat de multe asa zise reguli despre un astfel de plan, exista sugestii incat la un moment dat fiecare simte nevoia de a face cum ii place si de a mixa sfaturile specialistilor. Este vorba de armonie, de echilibru in design. Dar noi ne vom axa pe decoratiuni, micile diferente, obiecte ce dau farmec locului.

Cum alegi decoratiunile pentru terasa

Daca te gandesti la terasa ca la spatiul tau de evadare in fiecare zi, cu siguranta ca vei pune accent aici pe cozy, pe tot ce este relaxant. Vei opta asadar pe perne noi, culori naturale, pe design minimalist si placut. Pentru o nota de intimitate, luminile au un efect extraordinar. Daca ai si plante in jur, decorative si nu numai, vei prefera sa nu alegi culori tari, tipatoare. Predomina lemnul, piatra, culorile natur, nude.

Daca intentionezi sa amenajezi terasa special pentru zilele calduroase, atunci in mod cert te va interesa sa optezi pentru elemente de vara. Am pregatit pentru tine fix ce ai nevoie, intr-o colectie de vara.

Iata si cateva sugestii de decoratiuni:

Ghirlande cu elemente de sezon - sunt cele care imprejmuiesc zona si delimiteaza spatiul. Un mic accent pentru ca terasa sa fie incadrata mai bine la categoria de spatii de unde nu ai mai dori sa pleci, caci relaxarea este la ea acasa.


Shop: descopera colectia noastra de vara, aici.

Ghivece pentru flori - practic nu iti poti imagina terasa fara cel putin un ghiveci. Nu trebuie sa fie de mari dimensiuni sau prea multe. Daca ai o planta in casa este benefic sa o lasi la soare, afara, toata vara. Nu oricum, ci bine pozitionata intr-un ghiveci. Iar aici te vom inspira din nou: set de ghivece mici, ornate cu motive florale sau cele ce poarta parca patina timpului, din piatra, cu diverse modele.


Shop: dedicam o sectiune speciala doar ghivecelor, asadar descopera aici stilul potrivit terasei tale.

Accesorii - sau cele care iti dau culoare in spatiul tau, nu ar trebui sa lipseasca. Poti merge pe variante de produse de care sigur ai nevoie, cum sunt dispenserele de limonada sau platourile pentru fructe sau deserturi, chiar si felinare, de ce nu. Figurinele ceramice sunt printre favorite aici, dar nu singurele cu care sa te delectezi.

Poate ca nu dai prea multa importanta, insa stelele de mare ce stau pe masa si le zaresti in timp ce bei cafeaua pe terasa, un tablou ce iti aduce aminte de mare si plaja sunt doar cateva exemple ale efectelor decoratiunilor - efectiv te transpun in alta lume.

Fii practic! Tine cont de:

  • Materiale de calitate, impermeabile, pentru a nu fi afectate de intemperii. Pana la urma terasa este expusa factorilor de mediu.
  • Decoratiuni stabile, suficient de rezistente incat sa nu fie luate de vant.
  •  Intretinere usoara.
  • O nota romantica, eleganta si armonioasa a spatiului. Nu combina prea multe tonuri de culoare, materiale, ci alege pe cele care au o tematica impreuna.

Te asteptam in eshop-ul nostru www.decodepot.ro cu selectii de produse care te vor inspira sau fix cu cele care iti continua tema de design aleasa deja pentru terasa.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă