Contacteaza-ne: 0771 079 952

Masa festiva de Paste in galben si gri

12/04/2021
de catre Deco Depot

S-a anuntat cu surle si trambite ca anul acesta vom avea nu una, ci doua culori care primeaza, care guverneaza tendintele, respectiv galben si gri. Sunt doua tonuri atat de placute, incat pot fi oricand luate impreuna sau separat, pot fi combinate cromatic destul de usor cu absolut orice alta nuanta. Intalnim sau mai bine spus reintalnim obsesiv galbenul. Pot fi acestea doua culori ce vor decora si masa festiva de Paste?

Gold va fi preferatul tau!

E drept ca nu este ca si cand trebuie sa bifezi ceva de prin cataloagele de specialitate pentru a amenaja masa de Paste. Este pana la urma o alta forma de expresivitate a bunului gust si reflecta ce iti place, stilul tau. Nu este obligatoriu sa introduci ambele variante cromatice. Te poti multumi cu gold si faci foarte bine!

Galbenul sau auriul in general in ceea ce priveste corelatia cu ziua de Paste face referire la lumina invierii si tot ce vine implicit cu aceasta - speranta noului inceput. Nu degeaba pana si vesmintele preotilor ce slujesc la aceasta zi de mare sarbatoare sunt tot aurii.

Descopera colectia noastra de decoratiuni gold! Sunt produse versatile cu care poti decora in amintirea anilor trecuti, cu o patina a nostalgiei, dar la fel de bine poti duce aceasta poveste stilistica si spre modern.

Must-have:

Platou in forma tipica, de frunza. Vezi aici.

Suport de lumanari. Vezi aici.

Decoratiuni de Paste adorabile!

Parca masa festiva la aceasta sarbatoare nu este la fel fara acele decoratiuni specifice, cu motive, oua, iepurasi, printre altele. Daca anul acesta iti propui sa aduci galbenul si griul in atentia oaspetilor tai, iata cateva recomandari:

Oul argintiu sau auriu. Sau amandoua de ce nu. Asezate pe un platou, inconjurate de flori, pot fi acel centerpiece de care ai nevoie.

Figurine ceramice. Mai ales cele in forma de iepurasi ce stau in coaja de ou sunt adorabile. Aduc in prim plan si pata aceea cromatica, aurie de care ai nevoie si sunt o prezenta greu de trecut cu vederea.

Coronite cu pene gri sau flori ceramice galbene pot fi la fel de bine accente de culoare pe care sa mizezi.

Pana la urma iti mai ramane doar sa adaugi putina creativitate pentru ca astfel de piese sa fie in atentia celor care vor lua parte la masa festiva organizata de tine. Hai la noi in eshop → https://www.decodepot.ro/ sa descoperi si alte decoratiuni galbene si gri!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă