Contacteaza-ne: 0771 079 952

Lemnul - element elegant de baza in decoratiuni si amenajari

20/09/2019
de catre netsiter netsiter
decoratiuni din lemn

Deosebit in toate privintele, lemnul este materialul pe care il propunem oricand vine vorba despre o amenjare de spatiu, fie acesta indoor sau outdoor. Nu doar placut vizual, dar si rezistent, acesta confera o senzatie deosebita de confort. Se poate prelucra cu usurinta si ingloba in conturarea unui design complet in medii variate.

Despre lemn stim ca a fost utilizat inca din vremuri strabune, pe atunci fiind un excelent material care se folosea mai ales in constructii, datorita proprietatilor deosebite de izolare termica. Bineinteles ca nu a putut fi trecut cu vederea aspectul lemnului, supus proceselor diverse de prelucrare, motiv pentru care astazi este folosit in atat de multe cazuri. In fabricarea obiectelor de decor, lemnul este un material vedeta, ce ocupa loc de capatai.

Sugestii privind decorarea spatiilor ce inglobeaza lemnul

In randurile urmatoare ne propunem sa gasim cateva intrebuintari aparte ale lemnului, fiind material de baza in productia unor elemente de decor aparte. Le puteti avea in vedere atat in ceea ce priveste spatiul interior, cat si pe cel de gradina, spre exemplu, terasele de asemenea.

Intotdeauna o idee excelenta, bine venita, este cea a unei masute de lemn, care sa completeze un interior, respectiv exterior ce se doresc a fi practice. De partea estetica se va ocupa direct lemnul, cel a carui prezenta emana intotdeauna eleganta si rafinament, deci vor contura si o imagine pe masura spatiului.

Va punem la dispozitie in acest sens o gama extinsa de masute ce imbina in mod deosebit estetica si functionalitatea. Cele pentru servit cafea, pentru cosmetice si bijuterii sau pentru completarea holului va vor incanta. In stil vintage, in nuante de alb sau chiar constand intr-un birou realizat din lemn de manga, va intampinam cu solutii in voga, ideale pentru orice interior.

Pentru ca masuta este mereu o idee pe care o puteti imbratisa, am imbinat imaginatia cu experienta, astfel rezultand modelele pe care le puteti vedea si aici. Au fost raschetate in asa fel incat sa nu existe problema aschiilor sau a denivelarilor inestetice. Beneficiaza de un strat de protectie si prezinta stabilitate, deci pot fi usor integrate in locuinta moderna. Alternativa lemnului in cazul masutelor ar fi metalul, de asemenea modele interesante fiind disponibile in portofoliul nostru.

Tot mai in voga si un trend care a revenit in forta in ultimii ani este comoda. Confectionate din materiale lemnoase deosebite prin modul in care se prezinta, cele pe care le-am pregatit special pentru clientii nostri sunt puse in valoare de lemnul din care au fost fabricate. Rezistent si sub un mod de prezentare aparte, comodele sunt nelipsite din locuintele adeptilor unui stil contemporan, cu tente vintage. Culoarea este cea care da tonul final pieselor de mobilier din aceasta linie, motiv pentru care va recomandam sa aveti in vedere o alegere inteleapta, prin raportare la acest detaliu estetic.

Indiferent de piesa decorativa aleasa, ca este un articol de mobilier cu dubla functie - fiind si practic, util, sau deopotriva un element cu scop pur decorativ, mizati intotdeauna pe calitatea ce o caracterizeaza. Este aspectul care dicteaza durabilitatea sa, deci va puteti raporta la acest parametru pentru a determina durata de viata a produsului.

Pentru noi, calitatea este caracteristica ce primeaza, astfel ca va intampinam intotdeauna cu optiuni pentru care puteti miza cu incredere. Acolo unde lipseste inspiratia, ne asiguram ca va stimulam creativitatea, fapt sustinut prin simpla vizionare a produselor noastre.

Intelegand puterea lemnului in ceea ce priveste decorul unui spatiu - interior sau exterior - oricine poate asigura zonei de interes din locuinta, gradina sau orice spatiu care trebuie sa se ridice la anumite rigori estetice, un aspect pe masura asteptarilor.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă