Contacteaza-ne: 0771 079 952

Inspiratia lunii iunie

12/06/2018
de catre netsiter netsiter
inspiratia lunii iunie

Iunie, prima luna a verii, vine cu noutati despre trendurile acestei perioade. Pentru vara 2018, in materie de decoratiuni si accesorii, observam tendinte cu note tropicale. Imprimeurile sau formele alese combina flamingo gratiosi, cactusi si palmieri, fructe tropicale, toate creionand atmosfera ideala pentru a ne face sa zburam cu gandul la vacanta. Pentru ca vara inseamna vacanta!

Paleta de culori ce se regaseste in design-ul tropical reuneste elemente naturale specifice apei, cerului, vegetatiei, lemnului. Culorile preferate in decorul tropical sunt verde, albastru, roz, alb, portocaliu.

Pentru a realiza un decor specific, un mare ajutor il constituie plantele, indiferent daca le preferi pe cele naturale sau cele artificiale: palmieri, orhidee, pasarea paradisului, cactusi sau bambus. Alege un vas sau un suport din bambus sau ratan, pentru a continua tema tropicala. Alte elemente care vor completa decorul sunt obiectele de plaja, cum ar fi scoici, corali, nuca de cocos sau pietre decorative.

Decorarea peretilor se poate realiza cu amprente botanice incadrate in bambus sau lemn pentru a pastra motivul tropical. Tablourile cu tema tropicala pot anima peretii, indiferent de culoarea acestora. De asemenea, tapetul cu imagini vegetale este o solutie simpla si cu efect imediat.

Concentreaza-te in alegerile tale pe materiale naturale, care vor crea peisajul fascinantelor paduri tropicale.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă