Contacteaza-ne: 0771 079 952

Inspiratia lunii August

02/08/2018
de catre netsiter netsiter

Lavanda (Levantica) are dulceata rozului, puterea purpuriului si raceala albastrului, fara ca vreuna din aceste culori sa influenteze prea puternic. Este cunoscut rolul acestei plante minunate in tratarea diverselor afectiuni, dar mai ales pentru rolul sau relaxant.

Potrivit psihologilor, o nuanta de lavanda promoveaza dezvoltarea gandirii creative si imaginatia. De aceea, in multe scoli europene si americane aceasta culoare este folosita pentru clasele de desfasurare a proiectelor si pentru zonele de joaca.

Planta este originara din zona mediteraneana, astfel incat influentele ei in design-ul interior se regasesc cu preponderenta in stilul provensal, contemporan sau chiar minimalism. Folosirea lavandei pentru decorarea casei sau a unui eveniment este o alegere eleganta si originala.


Culoarea lavandei in design-ul interior se combina intr-un mod ideal cu nuante de alb, roz, lila, dar si cu tonuri de gri si negru, ceea ce confera eleganta spatiului.

Decoratiunile cu lavanda pot fi folosite in orice camera a casei. De la o coronita asezata la intrarea in casa, la o planta naturala in ghiveci in bucatarie sau un aromatizor delicat in baie.

Ti-am pregatit o colectie speciala cu accesorii si decoratiuni cu lavanda, cu care te poti delecta aici.


Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă