Contacteaza-ne: 0771 079 952

Inspira-te pentru un decor cu oglinzi - de ce sunt acestea recomandate

01/10/2019
de catre netsiter netsiter
oglinda in decor

Se stie despre oglinda ca este un element necesar de decor, ce poate crea impresia unui spatiu mai mare. Prezenta unui astfel de element vizeaza cel mai adesea holul casei sau livingul. Oglinzile decorative pot fi oriunde amplasate, cu conditia ca acestea sa se incadreze ca forma si aspect in tematica de decor interior. Vorbim astazi despre cum pot fi oglinzile elemente vedeta.

Oglinda pune in evidenta zonele

Unul din efectele pe care le are prezenta unei oglinzi in orice tip de spatiu este cel de a atrage atentia, de a pune in evidenta anumite zone. Mareste spatiu si reflecta imaginea peretelui de vizavi, astfel ca sunt suficiente motive pentru care acest element isi merita statutul de decoratiune atractiva. Este practica si estetica si poate fi inramata in asa fel incat sa contribuie si mai mult la un aspect deosebit al incaperii. Va innobila peretele pe care va fi pusa.

Cum si unde amplasezi o oglinda? Iata si cateva recomandari:

Oglinda din living

Aici o oglinda se poate regasi pe usa de mobilier, mai ales la piesele de mobila ce incadreaza televizorul. Interesanta este si alegerea unei oglinzi amplasate deasupra canapelei sau langa masa, daca aceasta exista. In acest caz poate fi vorba de o oglinda mare, dar simpla.

In cazul in care spatiul nu iti permite prea multe optiuni, o oglinda in forme atipice este de ajuns incat sa creezi acel efect dorit. Poate fi vorba de oglinda ce inlocuieste un tablou, este inramata si are forme atractive.


Recomandam: Oglinda cu cadru din lemn alb, antichizat, pe care o vei gasi aici. Mica, cocheta, atractiva si lucrata atat de bine, aceasta reda incaperii un aspect sofisticat fara prea mult efort.

Oglinda din camera

Este un element practic, daca ne gandim la multitudinea de tinute probate pana cand este decisa cea finala. In multe dintre cazuri, o optiune este oglinda incadrata pe usa de dressing. Pentru a o individualiza si a-i permite sa iasa mai mult in evidenta, o poti alege separat.



Recomandam: daca spatiul permite, ar fi bine de ales o oglinda mare, cu picior. O alternativa ar fi cea mai mica, de birou. O rama eleganta va fi un accent in plus care sa scoata in evidenta acest element in decor. Ca si amplasare, este recomandat coltul din dreapta sau stanga al peretului unde este ferestra, astfel incat lumina sa bata nu din spate, ci din lateral.

Clasic sau modern?

In functie de preferinte, dar mai ales tinand cont de decorul de interior, oglinda poate fi in stil clasic sau modern. In primul caz amintit vorbim despre posibilitatea de a inlocui tablourile clasice, caz in care un accent aparte cade pe ramele de oglinda, ce pot fi vintage, baroc, cu reflexe aurii sau un alb murdar, de asemenea. Modele antichizate dispunem si noi in colectia de oglinzi.

In cel de-al doilea caz vorbim despre oglinzi statement, care sunt superbe. Sunt o prezenta pe care nu ai cum sa o treci cu vederea si completeaza decorul in mod spectaculos. Fie ca sunt supradimensionate sau in forme atipice, merita sa te opresti, sa admiri oglinda cu pietre, cu rama metalica ce incadreaza sticla precum un soare sau cea din lemn.

Daca dimensiunea nu poate fi una generoasa, mizeaza pe o forma aparte. In orice mod ar fi, oglinda trebuie sa iasa in evidenta.

In selectia noastra, mizam pe note aurii, argintii si pe accente naturale de lemn. Orice model ales este unul atemporal, de bun gust, cu cele mai multe sanse de a se potrivi in contextul casei tale oricand si peste ani. Consulta specialistii nostri pe paginile de retele sociale sau direct in cadrul paginii noastre online.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă