Contacteaza-ne: 0771 079 952

In 2023 decorarea casei cu obiecte minimaliste este la moda - iata recomandarile noastre

27/01/2023
de catre netsiter netsiter

Un nou an aduce cu sine noi schimbari. Atat pe plan personal, cat si pe plan material, fizic, casnic, am putea spune si asa mai departe. Daca v-ati propus ca schimbarea sa inceapa din interior si anume din spatiul dumneavoastra, atunci aflati din acest articol care sunt piesele ce nu trebuie sa lipseasca, daca doriti sa aveti parte de un decor minimalist cu un buget redus.

In cadrul magazinului nostru selectia de decoratiuni destinata acestui stil este una bogata, dar mai multe despre acestea cititi in cele ce urmeaza.

# Un fotoliu intr-o culoare verde smarald poate colora livingul

Cand vine vorba despre fotolii, acestea nu sunt niciodata prea multe. O piesa atat de clasica a rezistat de-a lungul timpului, ba chiar s-ar reinventat si ajuns la modelul pe care il stim astazi. In colectia noastra gasiti fotolii moderne, din catifea, tapitate si moale la atingere. Alegeti un astfel de fotoliu minimalist pentru a sta comod la birou, in fata mesei de toaleta sau atunci cand vreti sa va relaxati citind o carte.

Atat de versatile aceste piese, se imbina perfect cu stilul adoptat si va permite sa va bucurati din plin de confortul dorit. Este o alegere buna pentru cei care doresc sa economiseasca spatiu si sa obtina un aspect curat si ordonat in casa lor.

# O lampa de podea lumineaza casa si creeaza un ambient placut

O lampa de podea poate fi un obiect versatil si functional in decorarea unei camere. Ea poate oferi atat lumina generala, cat si lumina ambientala, creand un mediu confortabil si relaxant. Lampa de podea poate fi utilizata ca sursa principala de iluminat sau ca accent in decor, in functie de designul si pozitionarea ei in camera. Lampa de podea poate fi un adaos versatil si decorativ pentru orice spatiu, indiferent ca este vorba despre living sau dormitor.

# Oglinda de perete, un obiect decorativ si functional in acelasi timp

Oglinda de perete poate fi o piesa moderna si de bun gust in amenajarea unei camere in stil minimalist. Ea poate contribui la crearea unei iluzii de spatiu si lumina, datorita reflexiei ei si poate fi utilizata pentru a amplifica designul si decorul camerei.

In stil minimalist, oglinda de perete poate fi utilizata pentru a adauga accente de simplitate si eleganta, iar un design simplu si modern poate fi in armonie cu acest stil. De asemenea, oglinda de perete poate fi utilizata in combinatie cu alte piese de mobilier sau decor pentru a crea un efect vizual interesant, iar in aceasta privinta poate fi adaptata dupa preferintele personale.

Atat de multe obiecte decorative pentru toata casa! La inceput de an ne bucura aceste schimbari si ne fac sa privim increzatori spre viitor. Descoperiti toata gama de obiecte decorative potrivite pentru un stil minimalist in pagina noastra oficiala. DecoDepot va ajuta sa va decorati casa cu bun gust, dar sa nu cheltuiti multi bani pentru produse.

Va dorim spor la cumparaturi si inspiratie cat cuprinde!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă