Contacteaza-ne: 0771 079 952

Idei inedite de amenajare a grădinii

17/06/2022
de catre
gradina idei inedite de amenajare

Fie că ai o grădină de mici dimensiuni sau te bucuri de un spațiu generos în care să îți petreci zilele însorite, noi am pregătit pentru tine câteva sfaturi practice și ușor de aplicat pentru amenajarea colțului tău verde. Sperăm să te inspire și să te ajute să te bucuri cât mai multe de zilele frumoase ale verii.


Spațiu dedicat relaxării

Atunci când spui grădină, gândul îți fuge rapid la un loc în care poți sta liniștită citind cartea preferată, savurând o băutură răcoritoare sau bucurându-te de fructele tale preferate. Probabil deja îți imaginezi cum stai în bătaia razelor călduroase de soare pentru a te destinde și pentru a-ți reîncărca bateriile. Pentru a te face cât mai comodă, alege câteva piese de mobilier pentru grădină care să întregească amenajarea. Fie că sunt din lemn, plastic sau ratan, important este să stai cât mai confortabil în ele.


  

Sursa: https://unsplash.com/photos/8N...


Dacă în această zonă ai și o masă, fie ea cât de mică, pe care să îți pui lucrurile de care ai nevoie, o poți face mai atractivă cu ajutorul câtorva vase și vaze decorative în care să pui flori colorate și frumos mirositoare care să-ți îmbie toate simțurile. Alege modele diferite pentru volume contrastante și nu uita să te joci cu tonurile puternice de culoare, fie prin flori fie prin pattern-ul de pe vaze. 


Decorațiuni neobișnuite

Oglinzile pot fi folosite ca element de decor și în spațiile exterioare, deschise, nu doar pentru interiorul casei tale. Dacă ai o grădină de dimensiuni mai mici, poți adăuga o oglindă cu un aspect antichizat sau cu un model vintage în formă de fereastră pentru a adăuga profunzime spațiului. Mai mult, dacă este poziționată corespunzător, o oglindă pentru decor poate fi folosită și pentru a lumina colțurile mai întunecate din grădină. Dacă nu știi ce să alegi, te poți inspira din modelele disponibile pe DecoDepot


Sursa: https://unsplash.com/photos/M2...


Pentru a da o notă jucăușă întregii amenajări de la exterior, poți folosi multiple ghivece în diverse culori, cu diferite forme și mărimi, în care să plantezi florile preferate sau, de ce nu, câteva legume care nu necesită o atenție deosebită. Gândește-te doar cum ar arăta roșiile cherry într-un ghiveci de piatră antichizat sau într-o amorfă metalică. Cu siguranță îți va îmbunătăți ziua atunci când le vei vedea.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă