Contacteaza-ne: 0771 079 952

Iata cum poti obtine o gradina desprinsa din povesti

13/02/2021
de catre netsiter netsiter

Pentru cei ce locuiesc la casa, curtea este locul preferat de petrecere a timpului. Familia, prietenii si toti cei dragi abia asteapta venirea anotimpurilor mai calde, pentru a se relaxa si a petrece momente de calitate in gradina pe care ai amenajat-o. Chiar si in acest context detaliile fac diferenta, deci nu este suficient sa ai o peluza impecabila, pe care copiii sa alerge desculti bucurandu-se de viata si chicotind cu pofta. Decorarea gradinii, cu ghivece de piatra antichizate, de teracota, de ceramica sau chiar si suporturile de flori din metal, plasate corespunzator, pot transforma o curte intr-un mic paradis, iar Decodepot.ro va asteapta cu obiecte decorative unice.

Zona de relaxare - cum sa o oraganizezi

Stilul vintage, mobilierul de lemn, se potrivesc perfect in orice gradina. Se pune foarte mare accent pe confort cand vine vorba de zona unde stai tu si familia ta, deci nu opta pentru o masa banala si scaune incomode. O masa unica, joasa, impreuna cu zona in care va asesati in forma de L, cum ar fi chiar si o canapea diy din paleti si perne comode, poate capta atentia tuturor. In plus daca aveti copii e cu atat mai amuzant si distractiv sa va construiti chiar voi aceasta canapea. Daca aveti copaci in curte puteti sa va considerati deja norocos. Nu numai ca infrumuseteaza enorm curtea, dar va puteti chiar si folosi de acestia. Pentru o atmosfera romantica, magica, puteti atarna felinare de crengi, sau chiar terarii cum ar fi cele de tip para, in care puteti pune lumanari cu baterii. Va transforma complet serile voastre de vara petrecute sub cerul instelat si lumina calda ce vine dinspre aceste obiecte decorative.

Florile trebuie sa fie nelipsite, pentru ca dau un plus de culoare, prospetime si frumusete, iar ghivecele trebuie sa fie pe masura. Cele din piatra sau ceramica sunt ideale pentru a completa stilul vintage, precum si cele cu aspect antichizat. Fiecare obiect de decor de pe site-ul nostru are o poveste unica de spus, asa ca e imposibil sa nu iti regasesti stilul in cateva. Si fiindca vara prezenta tantarilor este nelipsita, puteti aseza pe masa lumanari citronella in suport ceramic de teracota. Mirosul placut parfumat de lamaie ii respinge, iar ambientul va fi si mai de efect cu acestea, pentru nopti de neuitat alaturi de cei dragi.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă