Contacteaza-ne: 0771 079 952

Decoratiuni pentru sezonul cald - adu “plaja” la tine pe terasa

16/06/2021
de catre netsiter netsiter
Decoratiuni pentru vara

Vara vine la pachet cu un vibe mai bun, stare de distractie constanta si un alt chef de viata. Nu oricine isi permite un concediu de cateva luni, cat e vara de lunga, majoritatea optand pentru maximum doua saptamani. Totusi ar fi pacat sa nu te bucuri si de restul verii, oriunde ai fi, chiar si la tine acasa. Poti aduce tu plaja la tine acasa, daca tu la ea nu poti merge decat pentru cateva zile.

Iti poti amenaja curtea exact asa cum iti doresti, fara sa fii constrans de vreo regula pe care trebuie sa o respecti. Poti deci sa optezi pentru orice stil. Este o idee inedita sa aduci acel vibe de la mare in propria curte. Nu multe persoane aleg o anumita tematica pentru amenajarile exterioare, deci la tine acasa ar putea sa fie locul preferat de prieteni pentru a-si petrece serile cu jocuri si povesti din anii trecuti.

Cum poti amenaja curtea sau terasa in stil marinaresc

Avem pe site multe tipuri de decoratiuni si inspiratii dintre care poti alege, printre care si cele cu model marinaresc. Imagineaza-ti sa stai seara pe terasa linistiti si sa adie vantul in timp ce ai in jur obiecte ce duc cu gandul la mare si plaja. Nici nu mai ai nevoie sa pleci in concediu, pentru ca iti amenajezi singur spatiul cu toate elementele necesare ce te trimit cu gandul la plaja.

Poti incepe prin a comanda un sezlong decoratiune pe care sa o asezi pe marginea verandei. Ladita din lemn cu scoici este perfecta ca decoratiune pentru masa care sa completeze stilul acesta pentru care optezi. In jur poti agata ghirlanda cu 6 ancore si ornamentele in forma de peste.

Alaturi de acestea poti adauga stele de mare care vin in set de 14. Acestea pot fi puse chiar langa tacamurile invitatilor, iar masa sau scarile pot fi presarate cu scoici albastre sau de alta culoare. Poti obtine astfel decorul perfect care duce cu gandul exact la mare. Daca vrei sa plusezi si mai mult, tabloul cu design marin poate fi elementul lipsa.

Toate acestea, alaturi de alte elemente interesante in acelasi stil poti gasi la noi pe site, www.decodepot.ro si te poti juca cu orice stil doresti. Te asteptam pe pagina noastra!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă