Contacteaza-ne: 0771 079 952

Toamna numaram bobocii si… ideile pentru Craciun

16/09/2020
de catre netsiter netsiter

Pregatirile pentru Craciun sunt consumatoare de timp, desi in esenta va vin in minte doar placerea si bucuria de a decora casa ca de sarbatoare. Va ganditi la mult rosu, verde si auriu, luminite si cireasa de pe tort, bradul, elementul central al decorului specific. Totusi, in spatele unui proiect de amenajare stau multe pregatiri. Atat de multe, pe cate cadouri ar avea mosul de adus copiilor.

Ati inteles ideea, organizarea timpurie este in avantajul celor care se vor bucura de proiecte multiple finalizate pana la Craciun. Mai ales daca aveti in plan amenajarea nu doar a casei, ci si a spatiului de munca, a unei zone comerciale, de ce nu. Perioada de iarna este una din cele mai aglomerate, cu mult freamat, cu multa savoare si, de asemenea, cu mult potential in ceea ce priveste comercializarea diverselor produse/servicii.

Daca ne uitam putin la cultura celor de peste hotare, unde si industria aceasta este una majora, este cu atat mai lesne de inteles ca planul pentru targul de Craciun poate avea startul in plina toamna. Asadar, it’s the most beautiful time of the year!


Craciun 2020 - idei, decor si amenajare inedita

Anul acesta mizam din nou pe eleganta, pe simplitate si mai ales pe materiale naturale. Decorul nu trebuie sa fie incarcat, ci de efect. Veti regasi in colectia noastra de sezon elemente din sticla, mult sclipici, tonuri potolite, materiale textile si figurine. Predomina albul, griul si tonurile intense care pot contrasta. Sunt, de asemenea, nelipsite accentele de lumina, fie ca vorbim despre cadrul intim definit de felinare sau lumanari.


Decor magic

Pentru a scoate in evidenta frumusetea decorului de Craciun, in 2020 sunteti sfatuiti sa optati pentru elemente simple si unul statement. Nu doar bradul este element central.


Cromatic - sa fie alb pur sau ceva mai accentuat?

Si in 2020 accentul va fi natural. Nu veti gresi cu optiuni cromatice multiple, deci un decor ce combina doua tonuri. Alegerea se poate face dintr-o multitudine de variante: poate fi verdele potolit, auriul, argintiul, rosul, accentele metalice, de asemenea. Mai toate tonurile de culoare trebuie sa duca cu gandul la natural, asadar, in vizor nu sunt nuantele intense sau albul pur, ci albul murdar, sters, rozul antic sau auriul placut.


Textural

Ceramica, sticla, textil sau lemn? Multe dintre ele merg destul de bine si impreuna, insa este de preferat sa va axati pe un stil. Cele metalice sunt mai simple si merg de minune in decoruri tineresti si in case cu design minimalist, industrial sau scandinav.

Spre exemplu coronita de brad cu afine este realizata din material plastic, insa are un aspect atat de realist. Se va incadra de minune in decorul in care predomina decoratiunile, inclusiv cele pentru brad, din lemn sau cele textile.


Mix style - elegant sau chic?

Ceva cozy sau modern? In functie si de decorul casei sau zone in sine, in functie de ceea ce va caracterizeaza sau ce doriti sa exprimati, va veti astepta oaspetii in decorul potrivit. Figurine cu accente rosii sau cele albe cu auriu cu Spargatorul de Nuci nu sunt pentru oricine, asadar se vor incadra mai degraba in decoruri urbane, in spatii elegante.

Pentru un decor atractiv pentru copii, mixul de decoratiuni trebuie sa fie unul jucaus. Ingerasi, soricei, figurine diverse de acest gen sau chiar si globuri de zapada cu figurine si zapada in ele sunt o atractie fara egal.

In schimb, acolo unde oaspetii se vor delecta cu frumusetea unui decor versatil, un spatiu decorat potrivit care sa nu fie prea feminin, nici clasic, nici modern, florile, ghirlandele si coronitele sunt nelipsite.


Craciunul de altadata

Unde sunt zapezile de altadata? Dar unde sunt zilele de Craciun de altadata? Pentru cei nostalgici recomandam decor cu figurine, calutul balansoar, sosetele care atarna la semineu si un brad simplu, dar intens luminat.

Pentru inspiratie va asteptam si in cadrul paginii noastre, https://www.decodepot.ro/, unde sa regasiti solutii de decor pentru orice spatiu.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă