Contacteaza-ne: 0771 079 952

Iata de ce sa cumperi din timp decoratiunile de Craciun - iti dam si idei!

20/10/2022
de catre Catalin E-advertising
decoratiune craciun glob

Intram in febra cumparaturilor de sezon rece! Nu, nu este prea devreme, cel putin pentru cei care sunt precauti si carora le place sa faca totul organizat si in tihna. In ultimii ani observam aceasta tendinta in comert, ca decoratiunile de sezon sa fie cat mai repede disponibile. Si ne place!

Asta va da ocazia sa va ganditi mult si bine la cum sa fie decorul de anul acesta. Aveti timp sa va ganditi si sa va razganditi cu privire la fiecare element ce va face parte din decorul feeric de Craciun. Iata de ce este bine sa incepi cumparaturile de Craciun timpuriu si cateva idei despre trendurile acestui an.

# Preturi bune, diversitate mare

Nu lasa pe ultima suta de metri ce poti face timpuriu. Daca decorul de toamna este deja gata urmatoarea ta grija este despre decoratiuni de Craciun in trend in 2022. Totodata acest start timpuriu pe care il dai acestei misiuni de decorare iti va permite sa alegi decoratiunile dintr-o gama mai vasta. Altfel spus, nu mai esti conditionat de stoc limitat si de preturi ce se schimba de la o zi la alta.

# Te poti bucura mai mult timp de decorul ca din poveste

Cine spune ca decorul de Craciun il vei pune la punct in ajun de Craciun? Din nerabadarea aceea de a te bucura de tot ce inseamna farmecul acestei sarbatori vei dori sa dai start mai repede decoratului. Poti face asta incepand cu prima zi din luna decembrie, cand si magazinele imbraca decor special. La fel de bine poti incepe acest plan de decorare de cand incepe postul Craciunului. Stiai ca incepand cu aceasta data traditia spune ca incep sa se auda colindele ca un preambul al sarbatorii ce va veni? Deci, de ce sa nu decorezi din noiembrie?

Ce sa alegi anul acesta

In 2022 Craciunul se doreste a fi de un alb pur, imaculat. White Christmas este oarecum o alegere clasica, dar mereu la moda. La fel de bine rosul si verdele raman culorile simbol ale acestei sarbatori.

Pentru anul acesta se pare ca este preferat stilul nordic si mai ales bradul decorat intr-o culoare calda. De efect va fi ca nuanta aleasa sa o combini cu auriul sau argintiul. Ai alternative in preferinta pentru o singura culoare si tonul intens - spre exemplu culoarea anului very peri - cu accent dramatic sau la opus, calmul albului.

Daca alegi stilul nordic

Sa nu uitam ca nu doar bradul este element central care ne bucura privirea. In ceea ce priveste decorul casei sau decorul pentru masa de Craciun tine cont de tendintele anului. Se pune mult accent pe decoratiunile inspirate din natura, pe lemn, crengute si cat mai multe elemente naturale. Asadar nu te sfii sa alegi coronite din brad, cu afine, conuri de pin, portocale uscate si cate si mai cate. Alege decoratiuni de calitate precum cele pe care le vei gasi in colectia noastra special dedicata Craciunului si nimeni nu isi va da seama daca aceste decoratiuni sunt reale sau din materiale sintetice. Iar asta inseamna sa aiba un farmec aparte, cu nota lor realista!

  Te asteptam in pagina noastra sa iti alegi cat mai curand decoratiunile favorite!

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă