Contacteaza-ne: 0771 079 952

Decor pentru o casa alb-negru

22/03/2021
de catre netsiter netsiter
decoratiune

Fiecare persoana isi decoreaza casa dupa propriul sau plac si in functie de ceea ce ii place. In ultimii ani din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru case sau cel putin livinguri alb-negru, de aceea punem la dispozitia voastra decoratiuni care se potrivesc in acest cadru.

Negrul, spre deosebire de ceea ce se crede, este o nonculoare eleganta care da un aer sofisticat, iar ales corect si integrat in cantitati potrivite, poate reda camerei rezultatul final asteptat. Casele decorate in alb si negru integreaza in general mobila de aceste doua nuante, iar niste elemente decorative care sa se potriveasca pot fi exact elementul care lipseste.

Colectii black and white

Ce poate fi mai frumos intr-o casa cand toate elementele se imbina perfect si creeaza un intreg? Exact pentru situatii de acest gen punem la dispozitia dumneavoastra scaunele Alia care sunt tapitate cu piele ecologica si au o cusatura sub forma de romburi, pentru un efect vizual de efect si elegant.

Acestea sunt disponibile in ambele nonculori si pot fi achizitionate toate de aceeasi culoare sau o parte albe si o parte negre, in functie de preferintele clientului. In cazurile in care mobila este o parte alba si o partea neagra, diversificarea scaunelor este o idee potrivita, deoarece continua acelasi stil in toate elementele.

Pe langa aceste obiecte de mobilier, avem disponibile pe site si accesorii pentru casa, care sa umple rafturile sau peretii. Sfesnicul metalic poate fi elementul cheie pentru o masa in familie in care fiecare membru se poate simti ca la casa regala.

Pentru un perete alb, o decoratiune metalica neagra pentru perete, cu frunze de diferite modele, poate fi exact elementul decorativ potrivit, care aduce un plus camerei si nu incarca inutil ambientul. Aceasta are dimensiunea de 106 centimetri lungime si 58 latime si este potrivita pentru un spatiu care nu permite alt obiect de mobilier.

Ca si elemente decorative albe care sa contrasteze culoarea neagra a mobilei, avem disponibile figurine, spre exemplu care intruchipeaza doi parinti care isi strang iubitori copilul in brate, sau chiar ingerasi cu mesaje. Orice varianta poate aduce un plus decorului si trebuie aleasa in functie de designul casei. Mai multe produse puteti vizualiza si comanda de pe site-ul nostru https://www.decodepot.ro/.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă