Contacteaza-ne: 0771 079 952

Cum sa alegi canapeaua potrivita pentru living?

23/02/2021
de catre netsiter netsiter

Decorarea unei case pare un aspect interesant si cu numeroase posibilitati la inceput. Dupa numeroase cautari ajungi la concluzia ca sunt foarte multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare si parca nu gasesti nicio solutie viabila.

Orice decizie iei trebuie sa se incadreze in anumite reguli si sa se imbine frumos cu aspectul camerei si stilul pe care l-ai ales. Pentru aceste griji suntem alaturi de voi cu o gama variata de canapele de diferite culori care se integreaza elegant cu restul camerei.

Culori indraznete

Noile stiluri, pentru care opteaza din ce in ce mai multa, lume tind spre elegant si cat mai simplist. Un living cat mai aerisit este si mai primitor, reda confortul de care ai nevoie si este mult mai luminos.

Cu cat camera este mai deschisa, se poate opta pentru o pata de culoare care poate fi data de canapeaua potrivita, in primul rand si mai apoi alte aspecte, cu ar fi accesoriile. Detaliile fac diferenta si daca vrei sa eviti aspectul fad al camerei si fara viata, poti opta pentru una dintre canapele pe care le punem la dispozitie.

Culorile indraznete, dar care se incadreaza in stilul elegant, care sunt la mare cautare, permit centrarea unei singure culori in cadrul livingului. Daca peretii sunt deschisi la culoare si parchetul la fel, indrazneste printr-o culoare precum turcoaz, albastru (diferite nuante) sau verde pentru a accentua stilul si pentru a centra atentia camerei pe obiectele vedeta ale camerei.

Daca esti o persoana deschisa la nou, indrazneste sa iti centrezi atentia spre galben. Este o culoare placuta dar care deschide camera si ofera esenta care lipsea. Galbenul se potriveste foarte bine cu o mobila neagra sau inchisa la culoare. Gama de culori pale permite stilului sa ramana in zona de minimalist, unde exista doar cele necesara, fara sa fie incarcate rafturile si toate locurile din casa. Roz pal, gri, albastru ciel sunt doar cateva dintre optiunile pentru care poti opta de la noi de pe site.

Intra pe site www.decodepot.ro si descopera toata gama de canapele de care dispunem si alege-o pe cea potrivita pentru casa ta. Alaturi de canapele poti opta si pentru alte accesorii care sa completeze aspectul si sa transforme o simpla casa in acasa.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă