Contacteaza-ne: 0771 079 952

Craciun 2020 - recomandari pentru un decor magic

22/10/2020
de catre netsiter netsiter
decoratiune craciun

Poti fi oricat de insensibil, sceptic, dar cand vine vorba de perioada Craciunului, pare destul de greu sa nu te lasi purtat de emotii cand vezi luminitele colorate. Traiesti sentimente care trezesc copilul din tine. Iti amintesti de mandarine, de gutui, de ceaiuri aromate si prajituri cu scortisoara. Toate simturile iti sunt delectate! Iar la capitolul decor, bradul este element central, piesa vedeta.

Ca in fiecare an, exista se pare un soi de ghid despre ce tip de decoratiuni sunt in trend. E drept, in viziunea Craciunului magic asa ca in copilarie, nu se poate spune ca este ceva gresit in a orna multicolor si a adauga in brad decoratiuni diverse. Totusi mare atentie sa nu creezi, de fapt, un haos.

Va delectam cu cateva idei pe care le consideram expresive pentru tot ce inseamna Craciunul, inovatoare si deosebite.

Globuri de sticla

Par delicate, fragile si tocmai din acest punct de vedere vor iesi in evidenta. Va propunem insa ceva mai interesant si anume globurile din sticla, transparente si cu figurina. Acestea sunt inspirate de cuibul pasarilor. Asadar nu va fie cu mirare cand veti observa detaliile absolut fabuloase ale acestor ornemente. Adapostesc pasari si imita la perfectie cuibul, cu toate vreascurile sale. Combinatia de elemente, sticla, lemn, conuri, adica elemente naturale, va face din astfel de globuri o integrare perfecta in decorul de Craciun de altadata.


Eleganta la superlativ

In principiu predomina interesul pentru brad si din acesta globurile ocupa un loc special. Daca atentia este concentrata asupra acestora, atunci nu ar strica ca globurile sa fie glamorous, sa fie chic si elegante deci. O astfel de alegere este perfecta intr-un camin modern, intr-un decor pe masura de elegant. Este neasteptat ca decorul casei cu semineu, cu accent pe lemn, sa aiba un brad cu mult glitter si…pene.

Asadar, globuri elegante. Cum sa fie acestea? Cu pene, cu pene si puf, cu blanita, cu catifea sau cu sclipici colorat.


Pentru ca sunt ceva mai pretentioase, astfel de globuri pot fi parte dintr-un brad decorat minimalist, pentru a le oferi importanta cuvenita. Less is more, chiar si in materie de decoratiuni de acest gen.

Figurine

Nu doar bradul spune poveatea de iarna, a sarbatorii in sine. Daca nu va plac ghirlandele sau alte tipuri de decoratiuni ori pur si simplu pentru ca luminitele colorate nu sunt de ajuns, cateva figurine ar putea trona in anumite locuri cheie. Sa fie la vedere!

Din sirul de figurine, va recomandam clasicul Spargator de nuci, caci este o traditie. Va poate face placere insa sa va amintiti cu nostalgie de Craciunul din copilarie; figurine copil la cutia postala sau a copilului cu brad sunt dragalase din cale-afara.

La fel de bine o scena de Craciun in forma de carte va surprinde exact esenta acestei sarbatori. Iat-o aici:


Texturi: pentru cei care incearca sa aduca in lumina contemporana Craciunul magic din copilarie, sunt recomandate materialele naturale - lemnul, piatra. Pentru o tematica jucausa mizati pe textile sau ceramica, pe sticla de ce nu. Atentie insa cum le mixati pe acestea, de preferat sa nu fie mai mult de doua tipuri diferite.

Culori: nu gresiti cu rosu, verde sau auriu. Din nou, secretul unui mix placut este armonia nuantelor. Pentru un decor dramatic, modern si elegant in acelasi timp, globurile negre vor fi de efect. Albul si toate tonurile posibile de rosu sunt de asemenea potrivite. Ca o noutate, anul acesta accentul cade si pe nuantele de pastel. Recomandam spre exemplu rozul pal, ce merge de minune cu auriul si nu numai.

Va asteptam in cadrul paginii noastre https://www.decodepot.ro/ pentru a vizualiza toata gama de decoratiuni de Craciun.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă