Contacteaza-ne: 0771 079 952

Petrecerile din aceasta vara au un altfel de gust - cum amenajezi un candy bar de vis

17/08/2020
de catre netsiter netsiter
candy-bar

In contextul actual, in mod special, cand sunt permise petrecerile in aer liber cu un numar redus de invitati, pofta de distractie nu este neaparat stopata de tot. Asadar, petrecerile mai restranse sunt si ele motiv de bucurie si implica organizare ca la carte. Un candy bar ar putea fi o idee excelenta. Este un mix de culoare cu savoare - in functie de ceea ce alegeti sa puneti spre servire.

Dupa cum bine stiti, DecoDepot este lumea plina de culoare, despre decoratiuni diverse care incanta vizual. Alegerea acestora este povestea de bun gust pe care veti dori sa o etalati invitatilor. Cu alte cuvinte, candy bar-ul creat va fi menit sa delecteze din toate punctele de vedere: cu ce prezinta, cum pune in valoare formele si culorile. Asadar, in randurile ce urmeaza va sugeram cateva decoratiuni potrivite pentru petrecerile acestei veri si, in mod special, pentru amenajarea candy bar -urilor.


Candy bar-ul la botezuri si petrecerile de dupa

Pentru ca vorbim despre prima petrecere oficiala a micutului crestin, vorbim automat despre o tematica ce il are pe cel mic in centrul atentiei. Candy bar-urile preferate sunt cele colorate specific, in roz sau albastru ori in combinatie contrastanta cu alb. La fel de bine pot fi alese pastelurile de orice fel, reprezentative - albastrul clasic este si culoarea anului, verdele este placut, iar galbenul vine cu un vibe pozitiv. Oricare ar fi alegerea cromatica, dulciurile pot fi asezonate cu decoratiuni precum

  • Tablita de scris cu agatatoare

Unde poate trona numele celui mic si data evenimentului sau un mesaj de bun venit ori de multumesc. Scrisul de mana este negresit o placere, asadar, la un eveniment unde dresscode-ul permite o astfel de decoratiune, este usor de integrat si de efect. Nu uitati creta colorata! Oferta aici.

  • Etajere metalice

Mai ales daca in meniu sunt regasite celebrele briose cu tot felul de decoratiuni peste ele, stegulete si forme interesante. Acestea merita expuse ca la carte. Model de etajera aici.

  • Suport de lumanari din lemn

Mai ales pentru un party cu tema romantica sau rustica, astfel de decoratiuni sunt minunate. Acestea pot avea decupaje inedite, forme dragute si creeaza acea atmosfera de basm. Le regasiti aici.


Candy bar-ul pentru o nunta

Vorbim poate de ceva mai spectaculos, cu versiuni de dulciuri mai variate. Acestea pot trona in vase de sticla pentru ca toata nebunia coloristica sa atraga mai mult. Un set de tablite cu MR si MRS sunt absolut adorabile (aici), in timp ce decoratiunile cu fluturi sunt asociate in plan simbolic cu tema romantica - iubirea iti da aripi, nu-i asa? Asadar veti gasi astfel de variante, de asemenea, chiar si in versiunea de place card (aici).

Daca simplitatea decoratiunilor este scopul, avand in vedere paleta cromatica indrazneata si toate sortimentele de deserturi expuse, atunci va recomandam suport simplu din sticla . Simplitatea este mereu apreciata si sa nu uitam ca less is more.


Alte recomandari pentru candy bar-uri de poveste

Intr-un candy bar pot fi combinate si diverse fructe de sezon. Vor arata uimitor, pot colora decorul si cu siguranta sunt si delicioase. Pentru ca acestea sa nu paleasca sub efectul caldurii, vor fi necesare temperaturi controlate si un mod inedit de a le expune. O alternativa este si sucul de fructe sau clasica limonada de ce nu, pe care o puteti pune la dispozitia doritorilor in vase speciale, in dispensere cu robinet, in forme diverse - aici.

Candy bar-ul prinde mai mult contur si are mai mult farmec pe masura ce decoratiunile alese sunt in ton cu tematica si se potrivesc cu stilul petrecerii. Pentru consultanta, ajutor si inspiratie, va asteptam in cadrul paginii noastre, www.decodepot.ro.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă