Contacteaza-ne: 0771 079 952

Bradul de Craciun - personajul principal din poveste. Iată decoratiuni care il fac sa arate fabulos

18/11/2022
de catre Catalin E-advertising
decoratiune brad

Magia sarbatorilor de iarna este tot mai aproape. Am discutat in articolul anterior despre tendintele in materie de culori si stiluri ale anului acesta. Desigur ca atunci cand vine vorba despre preferinte si alegeri, gusturile sunt intotdeauna diferite. Chiar si atunci cand vine vorba despre bradul de Craciun.

Unele persoane prefera bradul artificial, altele brandul natural. Cu toate acestea, bradul artificial vine cu mai multe beneficii. Trebuie sa ne gandim ca este o alegere ecologica si il putem folosi foarte multi ani. Mai mult decat atat, taierea padurilor in aceasta perioada este destul de mare, asa ca poate iti doresti sa nu mai contribui si tu la acest lucru. In plus, in fiecare an dupa sarbatori vedem la ghenele de gunoi zeci de brazi aruncati.

In fond, de ce ai alege un brad natural din cauza caruia trebuie sa strangi o data la doua zile ploaia de ace cazute sub brad, cand poti opta pentru unul artificial?

Faptul ca exista in momentul de fata foarte multe modele pe piata, iti da libertatea sa alegi in functie de marime, culoare, forma si asa mai departe. In plus de asta, ii poti alege pe acei brazi care sunt identici cu cei naturali. Vei gasi si in gama noastra de produse brazi artificiali ce cu siguranta te vor incanta.

Creeaza un cadru de poveste cu un brad artificial pe masura

Beneficiile unui brad artificial nu se opresc aici. Iti ofera posibilitatea de a-l impodobi mult mai devreme, chiar si la sfarsitul lunii noiembrie daca asta iti doresti. Iubim decorul de Craciun pentru ca intotdeauna creeaza magie si ne aduce o stare de bucurie. Putem profita mult mai devreme de acest lucru cu ajutorul unui brad artificial ce va ramane intact. In plus, impodobirea, dar si depozitarea lui se fac foarte simplu pentru ca este format din mai multe parti pentru a fi compactat.

Unele persoane nu renunta la bradul natural in ideea in care isi doresc sa aiba in locuinta acel miros specific de cetina. Insa exista acum pe piata foarte multe esente si arome de brad ce sunt foarte persistente, ce pot inlocui cu succes un brad natural. Pentru ca iubim padurile si brazii naturali,  ii vrem “vii” acolo unde le este locul.

Brazii artificiali te ajuta sa economisesti timp pretios mai ales daca ii achizitionezi online. Nu mai trebuie sa colinzi pietele sau magazinele aglomerate pentru a alege unul. Ai in magazinele online toate detaliile de care ai nevoie pentru a alege cat mai simplu si mai rapid. In plus, in functie de culoarea pe care ai ales-o cat si de model, poti alege acele decoratiuni de Craciun care sa il completeze perfect.

Brazi artificiali cu LED

In gama noastra de produse vei putea gasi si brazi a caror crengi sunt prevazute cu lumini LED. Practic, este gata impodobit. Desigur ca poti sa ii adaugi si alte decoratiuni precum globuri sau ornamente. Cert este ca sunt cu adevarat speciali si creeaza acea atmosfera de sarbatoare pe care toata lumea o asteapta.

Miros de cetina, de cozonaci, portocale si scortisoara, vin fiert si colinde

Decembrie este o luna plina doar de surprize, de momente frumoase, de oameni mai fericiti, de o atmosfera pe care nu ne-am dori sa se termine prea curand.

Cream magie nu doar din cauza sarbatorii in sine, ci si pentru faptul ca noi contribuim cu tot felul de ornamente si decoratiuni minunate.

Bradul impodobit insa este personajul principal din poveste. Iata cateva idei din magazinul nostru pe care le poti alege pentru a crea o atmosfera de sarbatoare.

  • daca iti place stilul clasic, simplu ca cel de alta data si vrei ca in locuinta ta sa predomine culorile de rosu, alb si verde, poti alege globuri in aceste nuante.
  • vrei ca in locuinta ta sa predomine mai mult nuantele deschise? Atunci alege un brad artificial verde cu zapada si LED. Poti opta pentru globuri si decoratiuni la fel de deschise.
  • daca vrei un stil mai elegant, mai aparte, alege globurile in culori precum auriu si argintiu, foarte stralucitoare.
  • un stil mai aparte ce mai poate fi abordat este cel cu globuri negre mat sau lucios, mov sau lila mai deschis, verde smarald sau albastru electric.

  Le poti descoperi pe toate in pagina noastra decodepot.ro

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă