Contacteaza-ne: 0771 079 952

Amenajarea livingului - intre confort si estetica

23/07/2021
de catre netsiter netsiter
amenajare living

Livingul - sau asa cum popular o denumim cu totii sufrageria - este locul in care ne regasim cu cei dragi. Aici primim oaspetii, aici vizionam pana tarziu in noapte un film, aici servim cafeaua. Este evident ca nu face distinctie de stil si va fi amenajata tinand cont de tematica abordata in restul casei. Accentul cade pe confort, pe estetica deopotriva caci trebuie sa fie acel loc primitor, cozy.

Ca de fiecare data, va surprindem cu gama vasta de decoratiuni si mobilier. Pentru ca livingul vostru sa fie acel loc plin de farmec, iata cateva recomandari:

Tips pentru un living mic

De preferat sa fie alese decoratiunile in tonuri deschise la culoare, mobilierul sa fie ales practic si compact. In loc de o canapea fixa, ce ai spune de cea extensibila? Daca veti cauta o varianta de masa de cafea nu uitati de varianta alb antichizat, aici. De altfel este un set de 3 masute din lemn, intercalate, ce se depoziteaza una sub alta. Stiati ca orice corp de mobilier cu picioare poate sa dea impresia ca spatiul este mai aerisit?!

Dar daca spatiul nu va conditioneaza, atunci aveti cu atat mai multe variante de a introduce piese de mobilier menite sa ofere extra confort. Cand va petreceti timp in living va ganditi la relaxare? Intr-un mix perfect al confortului cu eleganta un fotoliu din catifea verde sau modern si colorat in galben mustar poate fi o alegere excelenta. Nu va fie frica sa experimentati ideea de pata colorata intr-un living in care predomina tonurile blande. Sau unde veti opta adesea pentru aceeasi culoare a parchetului cu mobilierul si pentru seturi complete de biblioteca cu dulapuri suspendate sau canapele cu fotolii.

Intre modern si clasic pentru decoratiunile pentru perete

Livingul poarta amprenta moderna? Acest stil este minimalist. Pentru cei care isi doresc ceva clasic, autentic, trebuie spus ca sunt cateva idei interesante de abordat. Predomina lemnul, insertiile pretentioase si detaliile minutios lucrate, tapiteria si detaliile ornamentale.

Obloanele cu aspect antichizat pot fi un element wow, aproape neasteptat care cu siguranta va atrage privirile. Sau aduceti natura mai aproape, cand pe perete va trona o decoratiune metalica, in forma de copac cu frunze ori una cu un buchet bogat de frunze aurii - iata aici.

Asta ca alternativa pentru oglinzi, una din cele mai populare alegeri privind decoratiunea aleasa pentru unul din peretii unui living.

Va asteptam in cadrul paginii noastre si cu alte sugestii si sumedenie de produse, pentru toate gusturile.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă