Contacteaza-ne: 0771 079 952

3 decoratiuni care sa nu iti lipseasca din casa toamna aceasta!

27/09/2022
de catre Catalin E-advertising
decoratiuni toamna decodepot

Anotimpul cald a trecut, luand cu el si experientele traite in timpul concediului. Te-ai relaxat si rasfatat cu bauturi fine, cocktail-uri pe marginea plajei. Totodata ti-ai reincarcat bateriile stand la soare si citind cateva pagini din cartea pe care tot ai amanat-o.

Intoarcerea la cotidian si la rutina cea de toate zilele nu a fost usoara, insa asa se intampla in cazul tuturor. La inceput nu stii unde ai lasat ultimele lucruri si pe ce sa pui mana prima data.

Acum ca toamna si-a intrat in drepturi te gandesti ca o schimbare in intreaga casa nu are cum sa dauneze. Noi iti propunem in acest articol modalitati diverse si decoratiuni in modele cat mai atractive, pentru a-ti pregati casa sa intampine sezonul rece cum se cuvine.

Lumanari parfumate pentru o lumina difuza

Ziua devine tot mai scurta pe masura ce lunile toamnei se instaleaza incet, incet. Pentru a pastra totusi lumina in camera de zi, iti recomandam sa incerci niste lumanari mici parfumate pe ici, pe colo. Printre decoratiuni interioare living, acestea vor completa aspectul si pe langa lumina care va predomina in timp, vei avea parte si de un miros placut.

In plus de asta, poti alege din gama noastra de produse decoratiuni intr-un stil vintage. Ne plac acest gen de accesorii pentru culoarea lor, cat si pentru aspectul lor vechi si in acelasi timp modern. Iti poti face chiar un colt destinat acestui stil de decoratiuni. Fii creativ si abordeaza diferite stiluri pentru oaza ta de liniste.

Pune-ti amprenta si nu lasa sa ti scape niciun loc din casa nedecorat!

Atunci cand ai planuri mari pentru a schimba complet infatisarea casei tale, nimic n trebuie sa te opreasca. Noi, la Decodepot iti sustinem orice demers si iti punem la dispozitie un sortiment bogat de vaze, cu diverse modele si in stiluri diferite, intocmai pentru a o gasi pe cea mai potrivita.

Este lesne de inteles, ca in acestea vor sta buchete de flori in nuante puternice care vor schimba cu totul dinamica camerei. Daca afara predomina o stare melancolica, asta nu inseamna ca si in casa trebuie sa fie la fel. Nu lasa temperaturile de afara sa-ti strice buna dispozitie si sa te impiedice sa faci schimbari prin casa.

Perne comode pentru serile petrecute pe canapea

Cum nu prea ai activitate pe afara in acest sezon, ce zici de niste perne decorative pufoane pentru a-ti completa estetica canapelei? Acestea vin in diverse dimensiuni si modele colorate pentru a se potrivit in orice context. Pentru serile petrecute la un film în compania sunt ideale. Asigura un sprijin comod daca alegi sa le pui la spate pentru o pozitie cat mai placuta.

  Poti sa contezi pe noi atunci cand doresti sa faci imbunatiri in casa ta. Stocul nostru este plin de obiecte pentru living, ustensile de bucatarie si piese de mobilier. Garantam pentru niste preturi competitive si pentru o calitate care este inclusa in acestea. Intra pe site-ul nostru decodepot.ro si inspira-te pentru a da viata ideilor tale.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă